Uuden muotoilun yhdistys | UMY 5v juhlat ja designmarket at Turun kaupunginteatteri

UMY 5v juhlat ja designmarket at Turun kaupunginteatteri

Turun päivänä 16.09 UMY kokoaa 5-vuotis juhlan kunniaksi yhteistyössä Turun kaupunginteatterin kanssa juhlatapahtuman, jossa on designmarket, esittelypisteitä ja muotoiluaiheisia puheenvuoroja.
Tapahtumassa julkaistaan Varför Paris, vi har ju Åbo -suunnittelukilpailun voittaja.
Turun kaupunginteatterin lämpiössä on muotoilua, sisustusta, vaatteita, asusteita ja koruja yli 20 designmerkiltä.
10:00 Turku-Åbo -tuotenäyttely ja Design market
(koko päivän 10 – 16)
10:30 Puheenjohtajan puhe
12:00 Varför Paris -kilpailun voittajan julkistus
14:00 Turkulainen muotoilu -puheenvuorot

Kahvilassa voi tavata tuttuja ja vaihtaa kuulumisia designin ja teatterin ilmapiirissä.
Tapahtuma on maksuton

Tapahtuman toteuttaa yhteistyössä Uuden Muotoilun Yhdistys ja Turun kaupunginteatteri

Tapahtuma facebookissa!