Uuden muotoilun yhdistys | Kannatustuotteet
Varför Paris
page-template-default,page,page-id-22273,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-2.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.3,vc_responsive

Kannatustuotteet

Varför Paris vi har ju Åbo?” Näin kysyi ruotsalainen lehdistö vuonna 1964 taideteollisen muotoilijan Timo Sarpanevan Juniper-malliston ilmestyttyä. Iittalalle suunnitelluista lasituotteista tunnettu Sarpaneva oli yksi turkulaisen vaatetustehdas Kestilän freelancesuunnittelijoita 1960-luvulla.

Uuden muotoilun yhdistys herätti lauseen henkiin kevään 2012 Turku Design Festivalia varten valmistetuissa julisteissa ja kangaskasseissa. Printin on suunnitellut Tomi Leppänen.

Suuren suosion saavuttaneita kasseja (18€) ja julisteitamme (15€) myydään tapahtumistamme ja jäsenyrityksissämme Kui DesignPUF design Market (Forum kortteli) ja RCM sekä Saana ja Olli verkkokaupassa.”

black_bag_100

Musta kangaskassi