Uuden muotoilun yhdistys | TURKU DESIGN FESTIVAL LUOVALLA TAUOLLA

TURKU DESIGN FESTIVAL LUOVALLA TAUOLLA

Uuden muotoilun yhdistyksen järjestämää Turku Design Festivalia ei tänä keväänä järjestetä. Välivuoden aikana tapahtuman konseptia kehitetään ja selkeytetään, sekä sisällön, että tuotannon kannalta. Pyrkimyksemme on, että Turku Design Festival 2018 vastaisi paremmin jäsenistömme tarpeita ja tarjoaisi uusia kokemuksia myös suurelle yleisölle. Mikäli Sinulla on ajatuksia koskien ensi vuoden festivalia tai haluat muuten olla mukana uuden konseptin kehityksessä ja toteutuksessa ota meihin rohkeasti yhteyttä!

Joka vuotuinen Uuden muotoilun kevätmarket järjestetään kuitenkin normaaliin tapaan. Tänä vuonna myyntitapahtuma järjestetään Logomossa sunnuntaina 6.5.2017 klo 10-17 (Huom. muutunut aika)

Kevätmarketin myyjähaku on auki osoitteessa:

Aurinkoisin terveisin,
Uuden muotoilun yhdistyksen hallitus.